Caută
Close this search box.

Termeni și Condiții

Acești Termeni și Condiții („Termeni”) guvernează utilizarea site-ului web „Școala de Schi și Snowboard Arena Păltiniș” (https://scoaladeschi.ro/) și toate serviciile conexe oferite de THUNDERBIKE SRL („noi”, „nostru” sau „Școala de Schi și Snowboard Arena Păltiniș”). Vă rugăm să citiți cu atenție acești Termeni înainte de a utiliza site-ul nostru și serviciile noastre.

1. Regulamentul Școlii

Pentru o bună desfășurare a cursurilor de schi/snowboard, trebuie îndeplinite următoarele condiții:

  1. Vârsta minimă a cursanților să fie de 6 ani împliniți (exceptând Grădinița pe Schiuri).
  2. Vârsta cursanților și gradul de pregătire într-o grupă să fie similar.
  3. Starea pârtiilor să fie corespunzătoare desfășurării cursurilor, instalațiile de transport din Resort să fie funcționale.
  4. Echipamentul de schi/snowboard să fie corespunzător și complet.
  5. Turistul să se prezinte la curs la ora programată în prealabil.

Dacă aceste condiții nu se îndeplinesc, ne rezervăm dreptul de a refuza desfășurarea cursului. Oferim pârtie proprie și bandă transportoare ce nu implică costuri suplimentare. După testarea cursanților, dacă monitorul consideră că elevul poate aborda și alte pârtii, fiți convinși că o vor face împreună. Pentru a folosi instalațiile de transport pe cablu, cursantul va trebui să posede un card valid. Pe durata desfășurării cursurilor, purtarea căștii de schi este obligatorie.

2. Politica de Rambursare, Exactitatea, Integralitatea și Actualizarea Datelor

Ne străduim să furnizăm informații precise și actualizate pe site-ul nostru. Cu toate acestea, nu putem garanta că informațiile vor fi întotdeauna complet exacte sau actualizate. Ne rezervăm dreptul de a modifica sau actualiza conținutul site-ului fără notificare prealabilă. Nu suntem responsabili pentru orice prejudicii sau pierderi suferite ca urmare a utilizării informațiilor de pe site-ul nostru.

3. Instrumente Opționale, Linkuri Către Terți, Comentarii, Feedback și Alte Observații ale Utilizatorilor

Site-ul nostru poate oferi instrumente opționale, linkuri către site-uri terțe, sau permite utilizatorilor să posteze comentarii și feedback. Nu suntem responsabili pentru conținutul sau acuratețea acestor instrumente, linkuri, comentarii, feedback sau observații ale utilizatorilor. Utilizarea acestor elemente se face pe propria răspundere.

4. Declinarea Garanțiilor; Limitarea Răspunderii

Site-ul nostru și serviciile noastre sunt furnizate „așa cum sunt”. Nu facem nicio garanție explicită sau implicită cu privire la site sau servicii. Noi nu suntem responsabili pentru orice prejudicii sau pierderi suferite ca urmare a utilizării site-ului sau serviciilor noastre.

5. Despăgubire, Separabilitate, Reziliere, (Clauză de) Integralitate a Contractului, Legea Aplicabilă, Erori, Inexactități și Omisiuni

Orice dispute sau litigii vor fi soluționate conform legilor române în vigoare. Ne rezervăm dreptul de a modifica, completa sau rezilia acești Termeni și Condiții în orice moment fără notificare prealabilă. În cazul în care una dintre clauzele din acești Termeni este considerată nevalidă sau inaplicabilă, celelalte clauze rămân în vigoare.

6. Utilizări Interzise și Modificări Adușe Serviciului și Prețuri

Orice utilizare a site-ului nostru în scopuri ilegale sau interzise de acești Termeni și Condiții este strict interzisă. Ne rezervăm dreptul de a modifica serviciile noastre și prețurile acestora în orice moment.

 


 

Acești Termeni și Condiții reprezintă acordul între utilizator și „Școala de Schi și Snowboard Arena Păltiniș” (THUNDERBIKE SRL). Prin utilizarea site-ului nostru, sunteți de acord să respectați acești Termeni. Dacă nu sunteți de acord cu acești Termeni, vă rugăm să nu utilizați site-ul nostru. Pentru întrebări sau clarificări, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@scoaladeschi.ro.

Ultima actualizare a acestor Termeni și Condiții: 1 Decembrie 2023.

Vă mulțumim pentru utilizarea site-ului „Școala de Schi și Snowboard Arena Păltiniș”.

Rezervă Curs

Completați formularul de mai jos și vă vom contacta în cel mai scurt timp.