Caută
Close this search box.

Grădinița pe Schiuri Este Anulată

Zăpadă Veselă

Cu regret vă anunțăm că, din cauza condițiilor meteo nefavorabile,
Programul „Grădinița pe SchiuriESTE ANULAT.

Ne pare sincer rău că nu putem oferi această experiență minunată în acest an, dar siguranța și confortul dumneavoastră sunt prioritare pentru noi.

Vă mulțumim pentru înțelegere și flexibilitate.

Scoala de Schi & Snowboard Gradinita

Detalii

Ce oferim noi?

Programare Flexibilă
110 lei/100 minute, cu începere la oră fixă sau în funcție de disponibilitate.
Program Săptămânal
În fiecare sâmbătă, cu începere de la ora 11.00.
Instruire de Calitate
Instrucțiuni specializate de la profesioniștii din industrie.
Condiții de Participare

Copii sub 6 ani, echipați pentru schi și cu o prezență minimă de 3.

Desfășurare Sigură
Ținând cont de condițiile meteo pentru siguranța copiilor.
Distracție Garantată

O experiență de neuitat care combină distracția cu învățarea!

Aventură în zăpadă!

Grădinița pe Schiuri

Ne ocupăm de ei într-un mediu sigur și distractiv, în timp ce se bucură de sportul de iarnă favorit.

Ora 11.00, Sâmbăta,
Săptămânal

Grup Minim 3
Mici Schiori

Cost 110 RON
Durată 100 Minute

Vârstă Maximă
6 Ani

Echipa Noastră

Experți în Educație și Zăpadă

Echipa Noastră pentru Grădinița pe Schiuri aduce împreună instructori pasionați, pregătiți să ofere o experiență memorabilă și sigură copiilor dumneavoastră.

Cu ani de experiență în schi, acești profesioniști devotați aduc zâmbete și încredere în fiecare lecție, pregătindu-i pe cei mici să se bucure de iarna într-un mod unic și captivant.

Alătură-te!

Aventură în zăpadă!

Nu pierde momentul perfect pentru a-i ajuta pe cei mici să devină viitori schiori. Sună și rezervă acum o locație în programul Grădiniței pe Schiuri!

Întrebări Frecvente

Despre Grădinița pe Schiuri

Răspunsuri Utile pentru Părinții Care Doresc Să Introducă Copiii Mici în Lumea Sporturilor de Iarnă

Copiii pot începe să învețe să schieze  încă de la vârsta de 2,5 – 4 ani. Cu toate acestea, este important să așteptăm până când copilul este pregătit din punct de vedere fizic și are capacitatea de a asculta și urma instrucțiunile.

Aveți copiii vreo afecțiune medicală care trebuie luată în considerare în timp ce aceștia sunt în grija noastră? (diabet, dificultăți de învățare, alergii, medicamente, anxietăți…) Cu aceste informații putem evalua mai precis tipul de lecții cel mai potrivit pentru copilul dumneavoastră, alegând între lecții în grup sau private.

Vă rugăm să vă asigurați că copiii sunt îmbrăcați corespunzător pentru vremea rece. Vă rugăm să fiți conștienți de orele lecțiilor și locurile de întâlnire pentru predare și ridicare.Vă rugăm să ajungeți la timp pentru a lăsa și a ridica copiii de la lecții.

Cursurile de ski pentru copii, oferite de instructori noștri calificați, sunt cea mai bună opțiune. Aceste cursuri sunt concepute pentru a le oferi copiilor cunoștințe solide privind tehnicile de bază și siguranța pe pârtie. Copiii pot învăța și se pot distra într-un mediu sigur și supervizat.

Durata unui curs poate varia, dar de obicei, cursurile pentru copii sub 6 ani durează între 1 și 2 ore, durata cursului la noi este de 1h și 40 de minute. Este important să nu îi suprasolicitați pe cei mici, deoarece aceștia au nevoie de pauze regulate și de timp pentru a se obișnui cu mediul de pe pârtie.

Copiii au nevoie de echipament potrivit pentru a învăța să schieze, inclusiv schiuri de mărime potrivită, încălțăminte corespunzătoare, ochelari de protecție și cască. Este important să asigurați că echipamentul este potrivit vârstei și dimensiunilor copilului.

Siguranța este prioritară atunci când copiii învață să schieze. Asigurați-vă că micul schior poartă întotdeauna cască, iar instructorii săi acordă atenție siguranței. De asemenea, explicați copilului regulile de bază privind comportamentul pe pârtie și supervizați-l pe tot parcursul sesiunii.

Este important să respectați confortul și ritmul copilului. Dacă acesta se simte nepregătit sau speriat, nu ar trebui să îl presați să continue. Încercați din nou la un alt moment sau sezon, sau lăsați-l să decidă dacă dorește să continue în viitor.

Rezervă Curs

Completați formularul de mai jos și vă vom contacta în cel mai scurt timp.