ÎNAPOI

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

 

Confidentialitatea datelor dumneavoastra cu caracter personal reprezinta una dintre preocuparile principale ale THUNDERBIKE SRL (detinatorul website-ului www.scoaladeschi.ro).

 

Acest document are rolul de a va informa cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, in contextul utilizarii paginii de internet www.scoaladeschi.ro.

 

1.     Scopul politicii de confidentialitate

 

Aceasta politica de confidentialitate se aplica datelor cu caracter personal pe care le colectam despre utilizatorii website-ului nostru, cu scopul de a furniza produsele si serviciile pe care le oferim.

Am dezvoltat aceasta Politica de confidentialite cu scopul de a va informa asupra modului in care THUNDERBIKE SRL colecteaza, foloseste si proceseaza informatiile cu caracter personal pe acest website.

Prin folosirea acestui website, sunteti de acord cu practicile descrise in aceasta Politica de Confidentialitate. Daca nu sunteti de acord cu aceasta Politica de Confidentialitate, va rugam sa nu utilizati acest site.

Ne rezervam dreptul de a face modificari la aceasta Politica de Confidentialitate in orice moment. Orice modificare va fi postata in aceasta politica de confidentialitate, iar modificarile se vor aplica pentru activitati si informatii colectate ulterior publicarii. Va incurajam sa revedeti periodic aceasta Politica de Confidentialitate pentru a va asigura ca sunteti informati cu privire la orice schimbari si la modul in care informatiile pot fi utilizate.

Dorim sa va informam ca THUNDERBIKE SRL este Operator de date cu caracter personal in baza notificarii ANSPDCP nr. 46380.

Pentru orice solicitare sau intrebare privind datele dumneavoastra cu caracter personal, va rugam sa ne contactati prin e-mail la programarischi@gmail.coms sau prin telefon la 4.

 

2. Date cu caracter personal colectate de catre THUNDERBIKE SRL

 

THUNDERBIKE SRL  poate colecta date despre dumneavoastra dintr-o varietate de surse, precum:

·  Interactiuni online sau electronice cu THUNDERBIKE SRL , inclusiv prin site-urile noastre.

·  Interactiuni offline cu THUNDERBIKE SRL , inclusiv prin campaniile promotionale, concursuri etc.

·  Interactiuni cu continutul online, precum publicitatea, pe care THUNDERBIKE SRL  sau furnizorii sai, il furnizeaza prin intermediul website-ului sau aplicatiilor unor terte parti.

 

 

Ce date sunt colectate?

 

2.1 Date furnizate in mod direct catre THUNDERBIKE SRL

Aceste date pe care ni le furnizati cu consimtamantul dumneavoastra pentru un scop precis, sunt:

• date de contact, respectiv orice informatii care permit THUNDERBIKE SRL  sa va contacteze (ex. nume, adresa, e-mail, numar de telefon etc.)

• informatii de locatie (de ex. cod postal, oras, sector/judet etc.)

 

2.2 Date pe care le colectam atunci cand interactionati cu site-urile THUNDERBIKE SRL

Noi utilizam cookie-urile sau alte modalitati de stocare automata a datelor pentru a colecta anumite tipuri de informatii pe care dumneavoastra le furnizati in momentul in care interactionati cu site-ul www.scoaladeschi.ro. Va rugam sa vedeti Politica noastra referitoare la cookie-uri.

 

2.3 Date pe care le colectam din alte surse

Nu colectam date din alte surse.

 

2.4. Datele cu caracter personal ale minorilor

THUNDERBIKE SRL  nu solicita sau colecteaza in mod intentionat date personale de la minori. In situatia in care descopera ca a colectat in mod accidental date personale de la un minor, va scoate acele date in cel mai scurt timp posibil.

 

4. Cu ce scopuri colecteaza si utilizeaza THUNDERBIKE SRL datele dumneavoastra cu caracter personal?

In general, toate informatiile colectate sunt utilizate in scopul prevazut, pentru care le-ati trimis catre noi, mentionat in momentul colectarii sau in politica de confidentialitate.

THUNDERBIKE SRL poate utiliza datele dumneavoastra personale intr-unul din urmatoarele scopuri:

 

Personalizarea

In unele situatii, THUNDERBIKE SRL poate sa contopeasca datele personale ale dumneavoastra colectate dintr-o anumita sursa (de ex. un site web) cu datele colectate dintr-o alta sursa. Aceasta furnizeaza o viziune completa asupra consumatorului.

 

Comunicari de marketing

THUNDERBIKE SRL colecteaza si prelucreaza datele dumneavoastra personale pentru comunicari comerciale precum email sau expedieri prin posta/curierat (ex: premii castigate) doar cu acordul dumneavoastra explicit. De asemenea, THUNDERBIKE SRL poate folosi datele dumneavoastra personale pentru comunicari comerciale pe alte website-uri, inclusiv retele sociale unde sunteti membru, prin corespondenta dintre activitatile si informatiile colectate pe website-urile noastre cu cele colectate pe website-uri terte (“Targeted Advertising”). Aceste comunicari comerciale va vor tine la curent cu cele mai noi stiri, evenimente, oferte speciale pentru serviciile THUNDERBIKE SRL. Aceste comunicari comerciale sunt facute cu ajutorul “Cookie-urilor”. Daca nu mai doriti sa primiti in viitor astfel de comunicari trebuie sa refuzati cookie-urile atunci cand intrati pe website-ul nostru.

Aceste comunicari comerciale sunt facute de catre noi printr-un serviciu tert (Google/Adwords/Adsense). Aceste servicii pot avea acces la mai multe tipuri de date despre dumneavoastra pe care le colecteaza din toate site-urile pe care le vizitati dumneavoastra sau din retele de socializare pe care le frecventati.

Schimbarea acestor preferinte se poate face prin refuzarea politicii de cookie-uri si va implica excluderea dumneavoastra din listele noastre pentru campanii ulterioare de Targeted Advertising. Puteti de asemena accesa website-urile retelelor sociale unde sunteti membru pentru a verifica optiunile pe care le ofera pentru Targeted Advertising.

Va rugam sa aveti in vedere faptul ca veti vedea anunturi publicitare generale pe website-ul www.scoaladeschi.ro, pe alte website-uri si in retelele sociale unde sunteti membru, chiar daca refuzati politica de cookie-uri. De asemenea, veti vedea anunturi publicitare generale pe website-ul www.scoaladeschi.ro, pe alte website-uri si in retelele sociale unde sunteti membru.

 

Newslettere si e-mail-uri

Daca ne furnizati adresa dumneavoastra de e-mail, datele de contact pe care le furnizati vor fi utilizate pentru a va trimite newsletter-ul solicitat. Daca nu doriti sa mai fiti abonati la newsletter puteti folosi butonul de deazabonare inclus.

Putem folosi, de asemenea, adresa dumneavoastra de email pentru a va trimite comunicari administrative (de exemplu, e-mail de confirmare atunci cand va inscrieti pentru sau va dezabonati de la o inregistrare sau activitate specifica), precum si anumite servicii legate de anunturi (de exemplu, anunturi despre update-uri la notificarea noastra de confidentialitate, intreruperi sau schimbari la serviciile noastre sau alte modificari conexe). Impreuna, aceste tipuri de comunicari sunt mentionate in aceasta politica de confidentialitate ca fiind "Comunicari administrative."

 

Tombole, concursuri si promotii

Pentru a va inregistra la tombole, concursuri sau alte promotii (in mod colectiv, "Promotii"), vi se poate cere sa va inscrieti cu cateva date personale, utile pentru identificare. Informatiile colectate in cadrul unei promotii sunt folosite pentru a determina eligibilitatea dumneavoastra, a va notifica daca sunteti castigator si/sau pentru a va livra un premiu. Daca sunteti un castigator, anumite informatii despre dumneavoastra (cum ar fi numele si imaginea) pot fi postate la site-ul www.scoaladeschi.ro sau pe paginile THUNDERBIKE SRL  din retelele de socializare. Daca minorilor li se permite sa participe la o promotie, vom obtine mai intai acordul parintilor, daca este necesar. Pentru mai multe informatii despre promotii, va rugam sa consultati regulilamentele oficiale sau detalii postate la promotia respectiva.

 

5. Cui dezvaluie THUNDERBIKE SRL datele dumneavoastra cu caracter personal si de ce?

THUNDERBIKE SRL nu va divulga niciodata datele dumneavoastra cu caracter personal unei organizatii de afaceri apartinand unui tert care intentioneaza sa le foloseasca in scopuri de marketing direct, daca dumneavoastra nu v-ati dat in mod expres consimtamantul in acest sens. De asemenea, THUNDERBIKE SRL poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal unor terti, dar strict limitat la urmatoarele situatii:

 

5.1 Companii afiliate

THUNDERBIKE SRL ar putea furniza datele dumneavoastra cu caracter personal companiilor afiliate in scopuri determinate si legitime.

 

5.2 Furnizorii de servicii, agenti si Contractori

Am putea folosi terte parti, cum ar fi furnizorii de servicii, agentii sau contractori pentru a oferi suport pentru operatiunile interne ale site-ul nostru si pentru a ne ajuta cu administrarea website-ului sau a diferitelor functii, programe si promotiile disponibile. Unele dintre aceste parti terte pot fi localizate in afara tarii in care ati accesat acest site.

Un exemplu poate fi un curier, care are nevoie de datele dumneavoastra personale pentru a efectua o livrare.

 

5.3 Parteneri si promotii comune

Din cand in cand, putem derula un program comun sau co-sponsorizat sau de promovare pe site-ul nostru cu o alta companie, organizatie sau o alta parte si putem colecta si procesa informatii personale. Daca informatiile dumneavoastra personale sunt colectate de catre (sau se impart cu) o alta societate decat THUNDERBIKE SRL, ca parte din astfel de proiect de promovare, va vom anunta acest lucru la momentul colectarii informatiilor dumneavoastra personale.

Daca nu doriti ca informatiile dumneavoastra sa fie colectate de catre sau in comun cu o alta societate decat a noastra, puteti alege intotdeauna sa nu va inregistrati sau sa nu participati la aceste promotii, in momentul solicitarii informatiilor cu caracter personal.

 

5.4 Transferuri juridice si de afaceri

Am putea dezvalui, de asemenea, informatiile dumneavoastra personale, daca ni se cere sa acest lucru prin lege, sau in cazul in care, in opinia noastra de buna credinta, o astfel de actiune este in mod rezonabil necesara pentru a ne conforma procedurilor legale, pentru a raspunde la orice pretentii, sau pentru a proteja siguranta sau drepturile THUNDERBIKE SRL, ale clientilor sai sau a publicului.

In caz de fuziune sau achizitie integrala sau partiala a THUNDERBIKE SRL de catre o alta societate sau in cazul in care THUNDERBIKE SRL  vinde sau instraineaza toate sau o parte din afaceri, dobanditorul ar avea acces la informatiile mentinute de THUNDERBIKE SRL, care ar putea include informatii cu caracter personal, in functie de legislatia aplicabila. In mod similar, informatiile personale pot fi transferate, ca parte a unei reorganizari corporative, proceduri de insolventa, sau a unui alt eveniment similar, in cazul in care este permis de si realizat in conformitate cu legea aplicabila.

 

6. Ce se intampla daca refuzati sa furnizati date cu caracter personal?

Daca nu alegeti sa oferiti orice informatii personale atunci cand sunt solicitate, este posibil sa nu puteti participa la anumite activitati si caracteristici personalizate pe site-urile noastre si sa aveti acces limitat la serviciile si ofertele speciale. De exemplu, daca refuzati sa impartasiti adresa dumneavoastra de email, nu veti putea primi niciun newsletter cu noutati si oferte de sezon. Cu toate acestea, pentru a cauta pur si simplu in site-ul noastru si pentru a afla mai multe despre servicile noastre, nu trebuie sa ne oferiti nici un fel de informatii personale.

 

6. Drepturile utilizatorului

 

6.1 Drepturile referitoare la comunicarile de marketing

Aveti urmatoarele drepturi referitoare la primirea comunicarilor relevante de marketing:

a) Sa urmati instructiunile referitoare la dreptul de optiune asupra comunicarilor de marketing

b) Daca doriti sa schimbati aceste optiuni va rugam sa ne contactati

 

6.2 Dreptul de acces si de rectificare a datelor cu caracter personal

Aveti dreptul sa solicitati accesul la datele dumneavoastra cu caracter personal. In aceasta situatie, ne puteti trimite o solicitare de acces. In cazul in care THUNDERBIKE SRL nu va poate onora aceasta solicitare, va avea grija sa va furnizeze si explicatia necesara. Totodata, mai aveti dreptul sa solicitati rectificarea informatiilor eronate din cadrul datelor dumneavoastra cu caracter personal.

 

7. Tehnologie de tracking – cum si de ce este folosita?

THUNDERBIKE SRL face uz de tehnologii de urmarire (Cookies, Adrese IP, fisierele jurnal, web beacons), pentru a aduna anumite informatii, cum ar fi tipul de browser si sistemul de operare, pagina de trimitere, navigarea prin site, domeniul de ISP, dispozitivul, locatia, etc. in scopul imbunatatirii utilizarii si functionalitatii site-urilor noastre si pentru a intelege mai bine modul in care vizitatorii utilizeaza site-urile noastre, precum si instrumentele si serviciile oferite. Tehnologiile de urmarire ne ajuta sa ne adaptam website-urile la nevoile dumneavoastra personale.

 

7.1 Cookies

Folosim cookies pentru a imbunatati utilizarea si functionalitatea site-ului nostru si pentru a intelege mai bine modul in care vizitatorii utilizeaza website-ul nostru (numarul de vizite, data vizitei, cum a ajuns vizitatorul pe site, cum a utilizat site-ul, dar si date pentru retargetare prin google Adwords), precum si instrumentele si serviciile oferite. Stocarea de cookies pe calculatorul dumneavoastra ofera o modalitate usoara si convenabila pentru noi de a personaliza sau a imbunatati experienta dumneavoastra pe site-ul nostru si de a face urmatoarea vizita mai placuta. Aceleasi cookie-uri sunt folosite pentru afisarea reclamelor pe site-uri terte in functie de preferintele dumneavoastra.

 

7.2 Adresa IP

Exista posibilitatea sa urmarim Internet Protocol (IP) pentru (printre altele): (i) depanarea tehnica, (ii) mentinerea sigurantei si securitatii site-ului, (iii) restrictionarea accesului la site-urile noastre pentru anumiti utilizatori, si (iv) intelegerea mai buna a modului in care site-urile noastre sunt utilizate.

O adresa IP este un numar care este utilizat de computere in retea pentru a identifica computerul dumneavoastra de fiecare data cand va conectati la Internet.

 

7.3 Fisierele Jurnal

Noi (sau o terta parte in numele nostru) putem colecta informatii in forma de fisiere jurnal care inregistreaza activitatea site-ului si aduna informatii statistice despre obiceiurile de navigare ale utilizatorilor. Aceste intrari sunt generate anonim, si ne ajuta sa adunam (printre altele) (i) tipul de utilizator de browser si sistemul de operare, (ii) informatii despre sesiunea unui utilizator (cum ar fi URL-ul de pe care au venit, data si ora cand au vizitat site-ul, pagini de pe site-ul nostru pe care le-a vizitat si pentru cat timp), si (iii) alte date similare de navigatie sau click-stream. Noi folosim, de asemenea, informatii capturate in fisierul jurnal pentru studiile noastre interne de marketing si demografice, astfel incat sa putem imbunatati in mod constant si sa putem personaliza serviciile online pe care vi le oferim. Fisierele jurnal sunt utilizate numai intern, si nu sunt asociate cu nici un anumit utilizator.

 

7.4 Web Beacons

Exista posibilitatea sa folosim beacon-urile (sau GIF-uri clare) pe site-urile noastre sau sa le includem in e-mail-urile trimise catre dumneavoastra. Web beacons (de asemenea, cunoscut sub numele de "bug-uri web") sunt siruri mici de cod care ofera o metoda de livra o imagine grafica pe o pagina web sau intr-un mesaj de e-mail cu scopul de a transfera date inapoi la noi. Informatiile colectate prin intermediul web beacon-uri pot include unele dintre informatiile descrise in sectiunea Adresa IP de mai sus, precum si informatii despre modul in care un utilizator raspunde la o campanie de e-mail (de exemplu, timpul in care un e-mail este deschis, unde intra utilizatorul din acel e-mail, etc). Noi folosim informatiile Web Beacons pentru diverse scopuri, inclusiv, dar nu limitat la, raportarea traficului pe site, numarul vizitatorilor unici, de publicitate si de audit de e-mail si raportare, precum si personalizare.

 

8. Siguranta si stocarea datelor cu caracter personal

THUNDERBIKE SRL ia toate masurile tehnice si organizatorice necesare pentru a proteja confidentialitatea si securitatea informatiilor dumneavoastra personale colectate de pe site-urile noastre, inclusiv informatii cu caracter personal sensibile si informatii personale de la minori. Aceste eforturi includ, dar nu sunt neaparat limitate la: (i) stocarea informatiilor dumneavoastra personale in medii de operare sigure, care nu sunt disponibile pentru public si care sunt accesibile numai angajatilor autorizati THUNDERBIKE SRL si agentiilor noastre si contractorilor; (ii) utilizarea tehnicii standard de criptare SSL pentru a proteja securitatea anumitor informatii personale in timpul transmiterii catre site-urile noastre si, (iii) verificarea identitatii utilizatorilor site-ului inregistrati inainte de a putea accesa informatiile lor personale.

 

THUNDERBIKE SRL poate retine informatiile cu caracter personal pe care dumneavoastra ni le trimiteti prin intermediul acestei pagini de web intr-o baza de date, cum ar fi baza de date cu clienti. Datele dumneavoastra personale vor fi pastrate de catre THUNDERBIKE SRL doar pe perioada cat acestea sunt folosite pentru a va putea raspunde intrebarilor sau rezolvarii anumitor situatii sau pentru a aduce imbunatatiri si servicii noi, supunandu-ne cerintelor legale si legislatiei in vigoare. Acest lucru inseamna ca este posibil sa va retinem datele cu caracter personal pentru o anumita perioada de timp chiar si dupa ce dumneavoastra incetati sa folositi serviciile THUNDERBIKE SRL sau acest website. Dupa aceasta perioada de timp, datele dumneavoastra vor fi sterse.

 

Va reamintim ca aveti dreptul de acces la datele dumneavoastra personale, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justitiei, de a va opune prelucrarii datelor si de a cere ca in orice moment datele dumneavoastra cu caracter personal sa fie sterse, drepturi pe care le puteti exercita in conditiile legii.

 

9. Cum ne puteti contacta?

Daca aveti orice intrebari, reclamatii, sau comentarii cu privire la aceasta politica de confidentialitate sau la practicile noastre de colectare a informatiilor, va rugam sa ne contactati pe e-mail, la programarischi@gmail.com, sau prin telefon, la 0774.910.299.

 

 

ÎNAPOI

ȘCOALA DE SCHI ȘI SNOWBOARD ARENA PLATOȘ PĂLTINIȘ